Mézeskalács Info

Mézeskalács angolul

Mézeskalács angolul

A mézeskalács az őszi téli ünnepkor egyik legkedveltebb édessége. Többféle mézeskalács recept közül választhatunk akár a Mézeskalács.info blogról (de akár más magyar gasztroblog kínálatából is), de ott van a lehetőség arra is, hogy idegen nyelvű weboldalakon keressünk receptet rá. Ehhez pedig jó, ha tudjuk hogy van a mézeskalács angolul.

A mézeskalács jelentése angolul

A mézeskalács angolul:

  • gingerbread

A mézeskalács szavak használata angolul

A mézeskalács angol elnevezése, a gingerbread, nem a mézből jön, ahogyan a magyarban, hanem a gyömbér fűszerből. Szó szerinti fordításban ugyanis a mézeskalács angol elnevezése „gyömbéres kenyér”.

Mézeskalács angolul – gyakori szókapcsolatok

Az angol nyelv alapfokú ismeretével kitárul előtted a gasztronómia, a receptek tárháza. Élj vele mindenképpen és próbálj ki minél több érdekes receptet. Ha az angol receptek között találsz egy-két olyan dolgot, amit nem értesz, akkor egy online angol szótár (akár olyan, ahol külön ételnevek angolul kategóriát is találsz) vagy online fordító is a segítségedre lehet.

Hivatalos fordításra, sima fordításra vagy lektorálásra lenne szükséged karácsonyi vagy egyéb témában? Ha van egy lefordítandó szöveged, esetleg teljes honlapod, amit angol (vagy esetleg más) nyelvre szeretnél lefordíttatni, akkor ne hagyatkozz feltétlenül az online fordítókra, keress inkább egy megbízható fordítóirodát: fordító iroda Budapest.

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük